25.2.2009

PAIVA 49

tiistai 24.2. Gokarna - Om Beach.

Kaydaan aamupalan jalkeen ottaan toinen majapaikka, tama on Namaste-"hotellia". Edellisessakaan ei mitaan vikaa ollu, mutta taalta saadaan mokki leveammalla sangylla ja omalla kylpyhuoneella - katevampaa pienten lasten kans.

Maailman mahtavimmassa saassa rakennetaan hiekkamuureja rannalla. Pessi ei enaa pelkaa ranta-aaltoja. Pojat nukkuu hyvat paikkarit kun on saanut vapaasti touhuta. Saijalla on jo sexyt rusketusrajat.

Harry, nuorekas nelivitonen puuseppa Dusseldorfista, juuri saapunut Intiaan, astuu tajuttomaan lehmankakkaan rannalla. Ne on pyhia lehmia, ja Harry lakonisesti toteaa: "Well, this must be Holy Shit then". Heh.

Kaydaan shoppaileen Gokarnan kylassa, ihan hulluna. Ne ompelijattaret on aika innovatiivisia taalla, ostan itelle latsan ja housut ja boxerit, vaaleenpunaset tietysti. En ala edes luetteleen mita Saija osti, kynasta loppuis muste. Tod makeita kaikki matskut.

Harry tulee meidan mokille istuun iltaa. Aika vierahtaa. Ovensuun lamppu saa just ostetun riippumaton nayttaan ihan siniristilipulta. Suomi ja Saksa samalla terassilla, onneks kynttilanvalo vahan pehmentaa patrioottista asetelmaa.

Chillia rantaelamaa. Kannykan mp3-soittimesta soi musa. Kymmensenttinen vihrea gekko jossottaa kaiuttimen vieressa. Oletan sen tykkaavan Jose Gonzalesista.

1 kommentti:

  1. Gokarna! Mekin oltiin justi siel me te nyt ootte. Sanokaa terkkuja meän kotiliskolle jos näätte sen..tunnistatte sen siitä et se on noin 3 cm pitkä, istuu mökin ovella ja estää kaikkien selkärangattomien sisäänmarssin. Urhein pikku lisko mitä näin.

    jenni

    VastaaPoista