19.2.2009

PAIVA 42

Syodaan varhainen aamupala Coffee Inn-nimisessa paikassa. Kestaa tunti enneku saadaan meijan paahtoleivat.
Sen jalkeen elefanttiajelulle. Eleffanttimme on niin hidas, etta puolessa tunnissa edetaan 100m, ja Pessi ehtii nukahtaa. Mina ja Leevi pestaan eleffantti ja se heittaa karsalla vetta meijan paalle. Voi etta miten hassuja elaimia.
Yks mies syottaa niita. Ne syo amparillisen perunamuussia. Sitten ne kakkaa, ei mitaan kikkareita, vaan kottikarryllisen kookospahkinan kokoisia palloja.
Kerrassaan mainioita elaimia.

Kun lahdetaan elefanttifarmilta, Saijaa alkaa pyorryttaan. Mennaan laheiseen sairaalaan. Saija joutuu tiputukseen. Viikkoja kestanyt elimiston neste-epatasapaino lopultakin nujertaa Saijan. Saa ihan oman huoneen, ovessa lukee V.I.P.
Kaydaan poikien kanssa ostaan litra mansikkajaateloa, syodaan sita Saijan huoneessa.
Huoneen vessa haisee pahalle ja hanasta tulee mutaa kun sairaala on remontissa. Muuten sairaala on melkeimpa modernin nakoinen.
Hoitajilla on se perusintialainen lahestymistapa asioihin. Toinen niista tokkaa piikin Saijaan, toinen asettaa tiputuspullon ja kolmas tuo peiton. En tiia mihin se jatti sen piikin , mutta kohta se on Pessin kadessa! Hoitaja nappaa piikin ja tekee tokkimiseleita Pessin silmien edessa ja lassyttaa niinku pikkulapsille yleensa. Aika suurpiirteista turvallisuusasioiden suhteen.
Saija paasee yoksi pois, mutta sen pitaa menna aamulla takaisin. Hoito jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti