25.2.2009

PAIVA 44

Torstai. Kumily.
Olo alkaa oleen jo lahes mainio. Leikkaan pojille vesimelonia ja pesen rypaleet. Visa hakee meille kuumaa vetta ja otamme kaikki kunnon "suihkun".
Freessina laakarin puheille. Han juttelee meille nuoruudestaan, tai siis viidentoista vuoden takaisista tapahtumista. Alkoholi turmeli Kumilyn asukkaita ja han sai lyoda monta potilastaan lattyyn ennen kuin sai rauhassa hoitaa niita. Juopuneet poliisit saivat myos osansa iskuista. Laakari kertoo myos miten nykyisen vaimonsa kanssa rakasteli laakarinpoydalla kirjojen paalla ja yot he nukkuivat poydan alla.
Taitaa olla miehella viidenkympin villitys. He muuttavat pariksi vuodeksi Etela-Afrikkaan. "More action over there". Sen jalkeen lekuri (Buffalo nimeltaan) haluaa Kanadaan ja Australiaan.
Saamme heilta illalliskutsun huomiselle. Mainiota!
Kun kysyn mista vatsavaivani johtuvat, laakari vastaa: "Only God knows. You'd better ask Shiva." Voi juku kun olisi tajunnut aiemmin :) No, pussillinen laakkeita, luulis popon saavan kyytia.
Visa ja pojat nukahtavat paikkareille, mina istun pitkan tovin netissa paivittamassa reissumme kulkua. Elossa ollaan ja kylla, nautimme edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti