7.2.2009

PAIVA 30

Se hotellinomistaja on innoissaan meidan pojista, mutta haluaa kuitenki tietaa miten niilla vessatouhut sujuu kun huoneemme on lakanoita myoten upouusi. "No worries, Leevi osaa jo ite kayda vessassa ja Pessilla on vaipat." Aika hauska juttu, silla aamulla herataan siihen, kun Pessi on tyontanyt sellaset vellit ettei vaippakaan riittany; kakkamatskua on lattialla, niilla upouusillas lakanoilla ja minun hiuksissa, siihen itse asiassa herasinkin kun Pessi hieroi pyllyaan paatani vasten.

Pyyhkimisten jalkeen Saija kaivaa kasiinsa kaiken aerosolillisen mita vain loytaa, jopa vanhan hajuveden kaapin peralta. Odoorit ja jaljet saadaan pois just ennen kuin omistaja astuu sisaan.

Outo elitistinen fiilis kaupungista, varakkaiden ikaantyvien ranskalaisten paratiisi. Ei voida vuokrata pyoria kun ei ole vapaita lastenistuimia. Mennaa moporiksalla 5km paahan ja paastaan taallaolomme aikana ensimmaisen kerran uimaan!

Se muutaman vuoden takainen tsunami myllersi Repos Beachia niin, etta ranta jyrkkenee tosi nopeasti. Sen takia rantaan puskee koko ajan polvenkorkuista vaahtopaata. Aallot on muutenkin kummalliset, niissa on kolme altoa paallekkain.

Pestiin aamulla pyykkia. Saadaan pyykit takas nii mies yrittaa peria 50 extraa, "Lakanat oli aika isoja." Saija selaa vaatteita. "No naa oli aika pienia", ja osottaa pikkuhousujaan. Mies antaa periksi. Mun valkonen t-paita varjaantyi kayttokelvottomaksi, se nayttaa lattialuutulta, mutta samasta syysta Saijan laikikas yopaita nayttaa nyt paremmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti