25.2.2009

PAIVA 48

maanantai 23.2.

Matkustimme yon Calicutista Mangaloreen, lansirannikkoa pohjoiseen pain. Aamuviidelta maataan Mangaloren juna-aseman edessa viltin paalla kuin paikalliset ikaan. Juna Mangaloresta lahtee parin tunnin paasta.

Junamatka on leppoista, pojat nukkuu ison osan matkasta ja me voidaan vaan katella maisemia. Junaratojen varsilla on enimmakseen siistia, roskakeskittymat on asemien lahella. Autoteita matkustaessa roskaa on pitkin poikin kun auto voi pysahtya mihin vaan tyhjentaan sailionsa.

Me ollaan Saijan kans molemmat niin nuoria ja karsimattomia, etta tuntuu etta koko ajan pittaa liikkua ja vaihtaa maisemaa. Poikien takia taytyy hiljentaa tahtia valilla, mika on ihan hyvakin, pakottaa ittensa keskittyyn just siihen ymparillaolevaan silla hetkella. Se on taa fast food -generation, what can you do !

Gokarnasta kyyti yhdelle alueen rannoista. Om Beach. Paratiisi.

Mulle se on kaikki niin outoa, pakkasen pojalle, uida kristallinkirkkaassa merivedessa, joka on lamponsa ja aaltojensa kanssa kuin.. iso poreallas. Pieni ranta, ei ruuhkaa, continental breakfasteja - hyvia sellasia - ja pieni kananen bambumaja. Taa on varmaan sita Intiaa mihin monet rakastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti