9.2.2009

PAIVA 34

Maanantai 9.2.

Merella on killeriaallot eika uiminen onnistu. Olispa ne viela isommat, etta vois surffaa. No ei taalla vois kuitenkaan, huono ranta siina mielessa. Aallot on nii lyhyita. Lansirannikolla sitte.

Lounaan saaminen on mahdottomuus kun kello on vasta 11. Kysyn tarjoilijalta:"Do you serve lunch?". "Yes, please sit down", se vastaa. Se kattoo kun istutaan, ja tulee sitten luoksemme ja sanoo: "Lunch no possible." Aika vekkuli tarjoilija. No yhessa toisessa paikassa syodaan santsiaamupala, vaaranlaiset pannarit, jotka o sisalta raakoja. Turistiravintolat, harvoin saa rahoille vastinetta. Kaydaa paikkareiden jalkee kauempana kaveleen ja syomaan paikallisten mestassa. Niissa on paljon edullisempaakin.

Tokkaan muistitikun nettikahvilan koneeseen nii ryokale tartuttaa siihen viruksen. Ois pitany epailla jotain, kun kahvilan pitaja sanoi: "Maybe you can try this computer."

Junalippuja ei saada kun koululaisilla on joku loma nyt ja ne liikkuu paljon. Seukki mahis ois vasta maaliskuun alussa. Otetaan bussiliput kohti Kodaikanalia. Bussissa on vahan ikava matkustaa pitkaa matkaa kun pojat skitsahtaa, tama etappi on 8h, yon yli, sujunee hyvin jos pojat vain nukkuu.

Mulla on univaikeuksia ja psykedeelisia painajaisia oisin, aamusin kestaa aina tovi etta kaynnistyy. Uus tuuletin edesauttaa poikien nukkumista ja Saijankin, kattelin niita viime yona. Ollaan me aikamoinen pesue.

jotai uusia kuvia osoitteessa http://s497.photobucket.com/albums/rr339/visadoraduncan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti