21.3.2009

PAIVA 74

lauantai 21.3. Arambol Beach

Enpa yllaty kun heraan taas kuin en olisi nukkunut ollenkaan. Aamupala, taksilla 10kilsan paassa olevalle automaatille, takaisin, paivaunet 3h.

Herataan puol nelja, puol viidelta syomassa huonoa ruokaa, viidelta kiivetaan kukkulan paalle kattoon maisemia jotka on hienot, puol kuudelta ollaan tultu alas ja katotaan auringon uppoamista mereen, seittemalta mennaan naapuriraflaan iltapalalle, Saija hoitaa iltapesun ja mina tulen internet-paikkaan, jossa superfastextrawidebroadband, mutta kuvia ei saa silti ladattua nettiin, sori siita.

Goan biitsit ahdistaa valilla, sen on tama turismi ja sen lieveilmiot kai tai joku, paikallisten valinpitamattomyys luonnon suhteen, en tiia mika, ehka vasymys aiheuttaa sen. Saija on onneks jo kattonu joitain paivareitteja joita voidaan skootterilla tehda. Tanaan on tuntunu, etta pitais vaan paasta pois, sisamaahan ehka. Paakin on kipea ja kun kourallinen parasetamoli-ibuprofeiinikomboja ei auta, ongelma taitaa olla enemman henkista kuin fyysista sorttia. Jostain syysta muistelen tanaan Gokarnan Om Beachia, kun kerran siella uin tunnin koskettamatta jaloillani pohjaa, tuntu aika pirun hyvalta. Ehka taa onki vaa kaipuuta tien paalle taas.

3 kommenttia:

  1. Hej befor leaving arambol, i recomend eating pizza at italien resturant Ferlinis. It was about the best thing i had eaten in a long time when i was there. :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä ku Finn.. Ihan loistavat pizzat tossa mestassa!! Ne tekee ne viel oikeassa kiviuunissa!! Ihan parasta!! :) HALI!! Heidi

    VastaaPoista
  3. Joo vedettiinki siella pastaa tossa yks paiva, taytyypa tyyppasta viela ne pizzat.
    -V

    VastaaPoista