10.3.2009

PAIVA 62

Lahdetaan aamuvarhain apinatemppelille kattoon auringonnousua. Leevi jaksaa ite kiiveta ylos asti. Nakymat on hienot: ylhaalla vasta tajuaa, kuinka laajan alueen kivimuodostelmat kattaa, silminkantamattomiin.
Ylhaalla on jokin messu, jossa puhemies kertoo apinamiehen tarinaa. Yleiso istuu varikkaissa vaatteissaan ja nauraa valilla. Tapaamme saksalaisen Filfredin (?), joka kertoo asuvansa alueen temppeleissa, syovan niissa ja sillontalloin vaeltavansa uuteen temppeliin. On tehnyt niin jo useita kuukausia. Hassu heebo.
Kaydaan mopedeilla myos etaisessa tekojarvessa uimassa. Siella on kyltti: "Swimming prohibited, CROCODILES!", mutta ei siella mitaan krokoja nay (pettymys). Yksin matkaava valkovenalaistytto joutuu humalaisten Intialaisten ahdistelemaksi, mutta hoitaa tilanteen.
Sen jalkeen ajetaan viela hajonneelle sillalle. 100 metrinen riippusilta sortui viimekuussa. Unesco aloitti rakentamisen 7 vuotta sitten, mutta kerkeytti touhun. Kun viimista viitta metria alettiin lopulta saattaan loppuun, silta hajosi sementtirekan alla ja 7 ihmista kuoli. Aika traagista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti