21.3.2009

PAIVA 68

15.3. sunnuntai, Goa, Anjuna Beach

Aamulla ollaan Goan osavaltiossa, mennaan Mapusan kaupunkiin ja sielta lahiobussilla Anjunan rannalle.

Eipa kesta kauaa kun pieni vitutus alkaa kasaantua pilveksi paidemme ylle. Sesonki on jo ohi, mutta hinnat ei ole tippuneet. Perushiirenkolotkin on ihan ylihinnoiteltuja. Otetaan ok huono, mutta tinkimisenkin jalkeen ylihintanen. Sai Prasad on guesthousen nimi. Ei oikeen palveluhenkinen henkilokunta, niiden kokkikin on feidannut eika keittiosta saa mitaan mielenkiintosta.

Rantakin on pettymys, ihan hengenvaaralliset miehenkorkuset aallot, joissa tuntuu olevan enemman karkeaa hiekkaa kuin vetta. Loydetaan kuitenkin kiva kohta rannan etelapaasta, jossa vaisummat aallot ja kiva ravintolabilehengailumesta soittaa lepposaa Goa-trancea.

Hieman perspektiivia antanee se, etta tama on meidan Intiamme ensimmainen paikka, jossa tarjoillaan cocktaileja.

2 kommenttia:

  1. oi,tulitte just ku lähettiin. Edellisenä päivänä oli myrsky, joka söi melkein koko rannan ja kaivo kuopalle. Taitaa Anjunan uimakelit olla tältä keväältä ohitse, eikä se kovin lapsiystävällinen tavallisestikaan oo kun vähän syvempi ranta, paitsi se rauhallisempi pää. Oisin voinu suositella Vanilla Guesthousea, mahtava perhe, 4 pientä poikaa ja rauhallinen paikka, saatiin 300rs/yo kolmen hengen huoneessa,lähellä rantaa ja halpoja ravintoloita vieressä. Turisti-osioilla ne kiskoo kyllä.

    VastaaPoista
  2. oho, meitsit kavi monta rannanlaheista paikkaa lapi ja 500rs oli niista halvin. Ei vaan osuttu oikeaan paikkaan. No, joskus toiste sitte!

    VastaaPoista