21.3.2009

PAIVA 70

ti 17.3. Goa, Anjuna/Arambol

Lahdemme heti aamusta skoottereilla liikenteeseen. Ajamme pienia mutkaisia teita Arambol Beachille. Matka kestaa tunnin.

Tunnelma on tiivis Arambolin pienilla kaduilla. Miellyttava kuhina. Ranta on iso, ja hiekka sileaa. Aallot ovat aika muhkeita, mutta ulottuu pitkalle rantaan saakka, jossa pojat viihtyvat hyvin. Paremmin kuin Anjunassa. Tama ranta on kuin suurkaupunki: ihmisia paljon, mutta myos tilaa. Anonyymina pysyminen on helppoa.

Kaymme syomassa lounaan, jonka jalkeen kiertelemme majapaikkoja lapi. Kaymme katsomassa MONTA! Jotkut liian kaukana, joissain ei mukavaa nakymaa, jotkut liian kalliita, liian vaarallisia poikien kannalta, liian kapea sanky.. kunnes loydamme taydellisen huoneen aivan meren aarelta, pienemman ja hiljaisemman pohjoisrannan puolelta, omalla vessalla, valoisilla ikkunoilla ja hyvalla terassikaiteella ja isolla sangylla, ja halvalla, 300rs. Ihan taydellinen sijainti ja kaikki! Olen onnellinen. Juuri tallaista me haikailimme viimeisiksi viikoiksi Intiassa. "Taydellinen" rentoutuminen.

Nokkamme punoittavat. Aurinko on pirullisempi kuin aiemmin, mutta mikaan ei pilaa riemuani. Tama paiva on ollut hyva visiitti tulevan "kotimme" kannalta.

Suuntaamme takaisin Anjunalle. Skootterilla ajaminen on sitten nannaa.

Kaymme hakemassa amerikkalaisen Dominos-pizzaketjun pizzat extrajuustolla. Mmm.. Ensimmainen haukku: erinomaista, toinen haukku: hyvaa, kolmas, neljas, viides, kuudes.. Lopussa paatamme Visan kanssa lopettaa pizzan syonnin iaksi.

Tanaan aikaisin nukkumaan. Aamulla aikaisin markkinoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti