21.3.2009

PAIVA 69

16.2. ma anjuna

Vuokrataan aamulla skootterit. Haluaisin niin mielellani tallaisen menopelin Suomessakin...mutta raha puhuu. Mietitaan Visan kanssa jonkinmoista lisabisnesta/rahantuloa tulevaisuuteen. Olisi kiva perustaa pieni majatalo, nyt kun taallakin nahnyt monenmoista majataloa. Tiedan, etta saataisiin paikasta taydellinen hyvalla kodinomaisella palvelulla..mutta varmasti tarvittaisiin joku huolehtimaan kirjanpidostamme. Olemme molemmat Visan kanssa onnettomia, kun kyseessa on raha.

Kaymme skoottereilla bensa-asemalla, mutta ei sielta mitaan saa, huitovat vain menemaan pois. Siispa palaamme takaisin ja kysymme mopokorjaamosta bensaa. Jes jes, ja ne tayttaa ensin minun tankin. Poliisi nakopiirissa! Korjaaja iskee silmaa: "No gasoline", ja pyytaa Visan ja skootterin peremmalle talliin jossa tayttaa tankin. Nain laitonta sivubisnesta.

Skoottereilla on mukava porskuttaa, myos monet arhakat koirat ohittaa nopeasti. Sita on niin kingia kun on moottori pepun alla..vaikka ajankin mahdottoman hitaasti Leevin ollessa kyydissani. Aika naky varmasti.

Kaymme ostamassa pojille rantaleluja kun olemme lupailleet jo pitemman aikaa. Ostamme itsellemme myos pallopelon, juuri samanlaisen kuin muistan omalta lapsuusajaltani Espanjan hiekkarannoilla. Naimme parin intialaismiehen pelaavan sellaista, erinomaisesti. Meista ei voi sanoa samaa.

Illalla luen pojille iltasatuja. Alkaa menna hermot kun Pessi kutsuu minua isiksi ja repii naamasta kahden sekunnin valein nayttaakseen kuvasta jotain juttua. Myohemmin se aina naurattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti