29.1.2009

PAIVA 23

Saija ja Leevi on vahan huonossa hapessa ja Pessi muuten vain kiukkunen. Kayn aamulla kaupassa ostaan safkaa. Aamupaiva menee hotellihuoneessa, sitten ne nukahtaa paivaunille. Kayn kavelylla, naen kuolleen kissanpennun kadunposkessa. Bodhgayassa nahtiin kuollu koira tienposkessa. Muttei ne oo mitaa verrattuna siihen, mita yks jenkkiukko, johon tutustuttiin Deep Gues Housessa, naki Varanasissa. Se naki tienposkessa kuolleen vastasyntyneen.

Mulla ja Saijalla on huono omatunto kun ollaan kerran pari kaytetty ihmisvetoista riksaa. Se on tyly duuni, jotenki ihmisarvoa alentavaa, vai onko? Ne aijat elaa silla touhulla. Kaupunki on aikeissa kieltaa ne.

Syon todella hyvaa ruokaa mukavassa paikassa. Saijalle ei oikein ruoka maistu, eika pojillekaan. Haen viela Starbucks-tyylisesta kahvilasta takeaway-americanon, tosi jees juoda vastajauhettua ku on lipittany laimeaa pikanestlea monta viikkoa. Saija ostaa pahoinvointilaaketta kotimatkalla. Paastaan hotellille niin saija spytaa. Leevi kay 20 kertaa paivassa pontolla. Pessi on terve, mina myos. Onneksi. Ei tasta muuten tulis mitaan.

Nahtavyyksien nakeminen siirtyy paiva paivalta, mutta ollaan taalla kunnes kaikki on varmasti terveita. Ei haittaa, viihdymme erittain hyvin.

uusia kuvia osoitteessa http://s497.photobucket.com/albums/rr339/visadoraduncan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti