13.1.2009

ekat kuulumiset

heipa hai kaikille taalta Intiasta, Varanasista. Ollaan tultu jo pitka matka Mumbaista ja vain muutamassa paivassa. Ollaan koettu kaikenlaista, laidasta laitaan. Mumbain hotelli oli aivan hirvea murju, mutta ajoi asiansa. Saimme nukuttua. Mumbain hektisyys ei kauoo jaksanut kiehtoa, joten lahdimme jo seuraavana paivana junalla kohti Udaipurta.
Kaunis ja viehattava kaupunki lehmineen ja kaikkineen. Hotellimme oli satumainen. Ihmiset ovat olleet kovasti kiinnostuneita pojista. Pojat ovat saaneet paljon suukkoja, poskien nipistelya ja haleja.
Udaipurista matka jatkui yobussilla kohti Agraa. Miten hirvittava yo se olikaan. Ihan eri mita odotimme nimesta luxus express makuupaikkoineen. Sankymme oli ahdas ja likainen, yo oli hirvittavan kylma, JARKYTTAVAN KYLMA, ja tiet olivat moykkyisia. Ja matka kesti 12 tunnin sijasta 15 tuntia. Heh. Kokemus kerrassaan.
Agra oli kepluttelijoita taynna. Mutta naimme Taj Mahalin ja se riitti meille. Kaunis kaunis, muuta en osaa sanoa.
Viimeyon matkustimme jalleen junassa ja tulimme tanne Varanasiin. Kavimme pitkat kuumat suihkut ja ojensimme pussillisen pyykkia respaan pestavaksi.
Nyt lahdemme metsastamaan ruokapaikkaa ja tsekkaileen muuta meininkia.
Yksityiskohdat jaavat nyt mainitsematta. Ehka Visa paasee viela tanailtana kirjoittamaan muutamia muita tarkeita asioita, joita mulla jaa nyt kertomatta.
Mutta ihanaa on ollut kaikinpuolin! Ollaan nautittu kaikesta, myos niista vahan ikavimmista asioista. Ei auta valittaa ku maailmassa on nain paljon ihmeteltavaa.

Moi vaan kaikki rakkaat! Ollaan pian taas yhteyksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti