28.1.2009

PAIVA 21

tiistai 27.

Pessi voi jo paremmin, tropit tehoaa jee. Se on uhmakas ja luulee olevansa jo iso poika eika halua etta kadesta pidetaan kiinni kun kavellaan ja suuttuu kun kiellan nykimasta oljyista aggregaattia kayntiin.

Lahden poikien kanssa puistoon, jotta Saija saa levata. En yllaty kun taksikuskit ei osaa ElliotParkiin, kaupungin suurimpaan puistoalueeseen. Taalla on tahanastisen Intiamme huonoimmat kuskit. Ne ei suostu ajaan lyhytta matkaa mittari paalla, vaan vaatii suoraan kolminkertaista hintaa. Eika me koskaa suostuta siihen.

Niinpa kavelen metroasemalle, reppu selassa, Pessi liinassa etupuolella ja Leevi olkapailla.

Puisto taitaa olla kiinni. Kavelen portista silti sisaan, kai nahdakseni kuinka pitkalle paastaan. 10 metria. "Excuse me, Sir, please come back at 1pm."

Niinpa me taas kavellaan.

Pari kilsaa myohemmin mennaan hienoon ja kalliiseen ravintolaan. Siella on juna sisalla. Kuinka moni isa kahen poikalapsen kanssa torjuis sellaisen ravintolan ? No ei ainakaan tama isa. Pojat leikkii veturissa, tilaan meille muodon vuoksi jaatelot, mutta ei me syoda niita. Onneksi paikassa sattuu olemaan hyva vessa, Leevilla on taas pakki sekaisin. Pestessani Leevin kasia Pessi nappaa pisuaarista raikastimen. Pesen Pessit kadet uudestaan.

Haistatan pitkat parille taksikuskille. Kaks tuntia myohemmin ollaan takas hotellilla.

Ollaa tutustuttu yhtee naiseen, 25v.(nayttaa kymmenen vuotta vanhemmalta), kolmen lapsen aiti. Ne asuu kadulla ja sen mies putsaa ammatikseen korvia. "Ear cleaning, no very good business", nainen paljastaa minulle, mutta jotenkin osasin sen arvata. Nainen on hyvasydaminen ja iloinen. Se kertoo meille paljon asioita elamasta Kalkutasssa. Antaa vinkkeja lastensairaaloiden suhteen. Se ei pyyda meilta koskaan rahaa. Pelkastaan vaatteita, jos meilla sattuis oleen ylimaaraista lastenkledjua. Sen seitsenvuotias esikoinen on Leevin kokonen. Luvattiin tarkistaa, jos meilla on ylimaaraista, varmaan on ja varmaan annetaan. Kovasti toivon etta se kiittais sitten joskus kun..

Mukavasta kaupungista huolimatta olen vasyneempi kuin kertaakaan aiemmin reissumme aikana. Paata sarkee.

Leevi valittaa illalla pontolla mahakipua. Kuumetta 39.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti