3.4.2009

PAIVA 86

Torstai 2.4. Mumbai

Ostin ekana paivana Intiassa, taalta Mumbaista, sandaalit. Perusrumat, mutta ne oli hyvat jalassa ja ounastelin etta talla reissulla tulee tarviin hyvat kengat. Jos ollaan nii sanotusti lokaatiossa eika tien paalla, mulla on silti 15 kiloa ihmislasta, pari kiloa kameroista ja pari kiloa vesipulloista kannettavana, lahemmas parikyt kiloa siis. Eilenillalla suihkussa huomasin, miten turvonneet mun jalat on, ja jalkapohjat muistuttaa norsun ihoa.

Eniveis, kun ny taas paastiin Mumbaihin, sandaalit alko hajota. Ne kesti tan kolmen kuukauden reissaamisen just ja just. Saisin sadalla rupialla uudet TommyHilfigerin piraattisandaalit, mutta annan kenkani katuraatalille, tunnesyista kai. Ja onhan se ekologisempaa. 15min myohemmin allani on samat sandaalit melkein uudenverosina. Taidan luopua naista vasta flygarikentan ulkomaanterminaalissa.

Aamupaivalla tehdaan nahtavyyskierros ilmastoidulla autolla. Sellaset kierrokset on aina ylihintasia suhteessa siihen mita saa, mutta peruskatsaus kaupunkiin, ihan jees, ja pojat viihtyy viileassa autossa nahtavyyksien valilla.

Iltasella ostetaan Leeville Hamahakkimies-puku. Leevi naki sen toissapaivana nayteikkunassa ja on puhunu siita siita lahtien. Siina puvussa leikkiessan huomaan, etta Leevi on jo iso poika. Melkein huomaamattamme, matkamme aikana, Pessikin on jo alkanut puhua 3-4 sanan lauseilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti