2.4.2009

PAIVA 82

sunnuntai 293, Go-go Goa..

Saija on tyydyttanyt ostoshimonsa ja sunnuntai on varattu mulle shoppailupaivaksi. Ei shoppailut kuitenkaan kiinnosta, joten tsillaillaan rannalla koko paiva. Siinapa sitten mietiskelen eiliselta paria tapahtumaa..

Tapahtuma yksi (1) :

La-aamupaivalla aika kevytkenkainen valkoihoinen seurue tulee uimaan viereemme. Tyttojen bikinit ei jata paljon arvailujen varaan. Ei silla, etta yrittaisinkaan arvailla. Tai siis. Ohom.
Eniveis, jarven rannan tuntumassa on iso kivi, jonka paalla on kiva kollotella tai josta hyppia pommilla veteen. Sen kiven paalla puolittain mies ja nainen tsillailivat. Sitten mies aukas naisen bikinien ylaosan ja alko pyoritella sen tisseja niinku pullataikinaa. Ymparille keraantyi snap!tosta vaan intialaisten miesten joukkio tuijottamaan tapausta, ja nainen ruokki tilannetta pyorittamalla tissejaan intialaisten edessa ja huutamalla "SURPRISE !!"

Kreisia! Mutta myos valitettavaa, kun just tollaset tilanteet on ensi sykays lankkarityttojen raiskaamisiin (viimeisin kuulemamme tapaus oli pari viikkoa sitten Anjuna beachilla raiskatun saksalaistyton), paikalliset miehenalut kun ei valttamatta tee eroa verbien "to make love" ja "to rape" valille.

Toki hyvinkin charmantteja nuoria herrasmiehia loytyy.

Tapahtuma kaX (2) :

Eilen iltapaivalla mun uimavalvojan tehtava helpottui hetkeksi, kun intialaismiesten uimaseurue tuli viihdyttamaan poikia. Pojat olivat innoissaan, miehet yhta innoissaan, kikatusta ja loisketta molempien taholta (intialaismiehet kikattaa eika nauraa rohota). Yksi miehista tuli juttelemaan kanssani, kertoi miten mahtavia lapsemme olivat ja miten he kaikki olivat nauttineet sydamensa pohjasta saadessaan leikkia poikien kanssa. Mies katteli minua ja kiitti, mina kiitin hanta kun he jaksoivat temmeltaa poikien kanssa.

Miehet lahtivat, mutta heilta jai vesipullo rantatuolille. Se sama mies palasi pullolle, joi hieman, huuhteli lopulla vedella rantatuolin hiekasta, vaansi korkin kiinni ja heitti pullon sitten jarveen. Siis ihan kasittamatonta piittamattomuutta !

Viereisen ravintolan tyontekijat joutuu niita pulloja sitten sielta vedesta onkimaan.

1 kommentti: